måndag 11 januari 2016

Måndag

I morse blev det en dålig start på dagen. 
Jag började tidigare än planerat eftersom 'min' lärare är föräldraledig och då så blev det bråttom. 
Fille hade glömt att hon hade idrott - hittade inte sina gympabyxor, hon var trött och hade huvudvärk. Så det blev problem att gå till skolan... (Mamma känner du igen?)
Jag hade inte tid att följa dom till skolan och lämnade dom vid vändplanen. Fille gråtandes. Men hon gick iväg iaf och jag gick till bilen. 
Då kommer hon springandes till mig, storgråtandes och jag får tillslut ur henne att hon tycker att det är jobbigt med pappas flytt!
Vad fan gör man???
Jag hade att välja på vab eller att hon skulle följa med - valet blev lätt då jag inte kan vabba!
Väl i bilen blev allt mycket bättre. Vi sprang bort på skolan och lämnade nyckeln till Linus (som växte 10cm över ansvaret) sen åkte vi till jobbet. 

Väl på jobbet gick allt kanon. Huvudvärken och allt det ledsna försvann från mitt hjärta och allt gick kanon. Grabbarna gillade henne och hon dom. 
Hon ägde på hemkunskapen med. Hon fick hjälpa en kille i hans kök och det blev kanongoda morotsmuffins. 
Och hemkunskapsfröken öste beröm över min stora tjej. #stoltmamma


Pratade med pappan och jag hoppas han förstår allvaret i det hela och att han inte viftar bort det, eller förstorar upp det. Jag vet att man inte direkt flyttar i första taget men han borde ta en riktig funderare på hur han ska lösa allt. För jag tror inte det kommer bli jätteenkelt att bo i Nynäs nu när barnen är större (och nej barnen kommer inte få åka pendeln själva ännu!!!)


1 kommentar:

  1. Ja du att muta till lekia och skola känner vi. Och leta kläder med. Ta ett snack till med pappa tillsammans med Fillan. ❤

    SvaraRadera

man tackar